Menu

Migatronic 50 jaar

18 juni 2020   |   
  • Delen

Huisman Gassen en Lastechniek feliciteren Migatronic met het 50 jaar bestaan en zijn trots om al meer dan 40 jaar dealer te zijn.
Migatronic viert haar verjaardag 50e verjaardag met geweldige aanbiedingen.

Het begon allemaal in Denemarken met een oude auto
De allereerste Migatronic was een C02-lasapparaat voor de reparatie van oude auto’s. De oliecrisis aan het begin van de jaren zeventig heeft de belangstelling van de autohandel in lasapparaten vergroot en de verkoop gestimuleerd. Het apparaat woog 95 kilogram.
Tegenwoordig weegt de kleinste draagbare machine slechts 4,9 kilogram. Een verschil van 90,1 kilogram in gewicht!
Wij hebben ons altijd gericht op het eenvoudiger maken van las- processen voor lassers. De invertertechnologie heeft de traditionele transformatortechnologie vervangen en tegenwoordig regelt soft- ware de boog. Inverterlasapparaten zijn lichtgewicht en maken een betere controle over het lassen mogelijk. Mechanica is geleidelijk vervangen door automatische softwareregeling. Dit alles maakt het lassen eenvoudiger.
We zijn er trots op dat we al 50 jaar een rol spelen in de technologische vooruitgang op het gebied van lassen. In een tijd waarin klimaat en duurzaamheid serieus op de agenda staan, is een van onze topprioriteiten bij het ontwerp het leveren van milieuvriendelijke lasapparaten die waarde toevoegen aan de activiteiten van onze klanten door de efficiëntie te verhogen en energie te besparen.

Kijk op deze site welke mooie acties er zijn van Migatronic
 

 

18 juni 2020   |   
  • Delen

Meer nieuws

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.