Menu

Wij heten onze nieuwe collega Thomas de Kok van harte welkom bij Huisman Gassen en Lastechniek

14 oktober 2020   |   
  • Delen

Per 1 oktober 2020 is Thomas de Kok begonnen in de functie van logistiek medewerker.

Samen met de Terreinbeheerder van Huisman Gassen en Lastechniek zal hij zich bezig houden met de kwaliteit en de juistheid van de fysieke voorraad en orde, netheid en veiligheid op de opslagterreinen. Hij zorgt  mede voor de interne logistiek; ontvangst, opslag, orderverzameling en laden/verzending van gascilinders en technische goederen.

 

Mijn naam is Thomas de Kok,

Ik ben 30 jaar oud en woon sinds 2013 in het dorpje Deil samen met mijn vriendin Estella en onze bont kindertjes, 4 lieve katjes.

In mijn werkzame verleden heb ik onder andere gewerkt in de logistiek, als timmerman, als hovenier en als mannetje van alles. Mijn laatste functie was bij een bedrijf gespecialiseerd in onder andere heftrucks. Door de Corona crisis was het bedrijf genoodzaakt een significant deel van het vaste team te laten gaan.

Waar deuren sluiten, openen zich altijd nieuwe. Bij Huisman Gassen en Lastechniek vond ik een uitnodigende, uitdagende maar ook warme open deur.

Ook in mijn vrije tijd zorgt mijn nieuwsgierigheid ervoor dat ik altijd benieuwd ben wat er achter een deur te vinden is. Mijn interesses zijn breed, ik hou van leren op allerlei gebied, ik hou van nieuwe ervaringen en contact met mensen is belangrijk voor mij.

De warme en gezellige werkomgeving bij Huisman maar ook de leermogelijkheden op het gebied van gassen en vloeistoffen sluiten heel goed aan bij wat ik belangrijk en interessant vind.

Ik zie er enorm naar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken, het bedrijf en zijn producten  te leren kennen en mijn bijdrage te leveren aan een goede, productieve en gezellige werkomgeving.

Bedankt voor het warme welkom!

 

14 oktober 2020   |   
  • Delen

Meer nieuws

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.